Hus og hage,  Inspirasjon

Hvorfor er folk så glade i baderomsdesign?

Det er visse rom og områder i hjemmet som folk setter mer pris på enn andre. Det er litt rart med det, men kanskje er kjøkken og baderom så populært fordi det er noe som gjestene ser mye av? Dermed føles det logisk for folk å bruke tid og penger på å renovere dem? Så er det ikke til å komme bort i fra at det er noen helt fantastiske løsninger å finne, med tidløse design, eller rustikk stil. Man bruker jo mye tid på badet i sitt liv, så det er ikke så overraskende at man også vil gjøre det fint! Se tipsene våre nedenfor, kanskje de hjelper!

Et tidløst design

Utseendet til klassisk, men moderne baderomsdesign vil vare i lang tid fremover. Her er noen tips som hjelper deg med å lage et tidløst baderomsdesign.

En unik fargepalett – Vi anbefaler en velbalansert blanding av tidløse baderomsmøbler. Det gir deg muligheten til å eksperimentere med et bredt spekter av farger og toner på veggene som vil gi nytt liv til badet ditt.

Berøringsfritt – Teknologien kommer stadig mer inn i hjemmene og en fornyet interesse for hygiene gjør at mange moderne bad er utstyrt med berøringsfrie produkter som kraner og toaletter.

Bare det viktigste – Et speilskap, et badekar eller en dusj, en servant, et toalett og utvalgte baderomsmøbler. Husk å velge produkter med klassisk design som gjør badet tidløst.

Hold det rustikk

Ønsker du å skape en innbydende og jordnær atmosfære på badet ditt, kan et rustikk bad være riktig for deg. La oss se nærmere på detaljer som gir badet ditt den riktige rustikke følelsen.

Naturmaterialer – Grove teksturer, rå overflater og naturlige elementer er kjernen i landlig design. Kanskje en naturlig kalksteinsvask eller en skyvedør i tre?

Vintage detaljer – Et rustikk bad har kanskje ikke så mye av det nordiske preget som vi nevnte tidligere. Invester heller i sære vintagefunn fra ditt lokale loppemarked – gamle speil, terrakottavaser, treskap og mer som skaper den rette atmosfæren.

Trevegger – Skal du investere i en større oppussing, kan du velge trevegger som gir en varm og rustikk følelse. Sørg for først å diskutere det med en fagmann, slik at du ikke bryter noen regler når det gjelder våtrom.

Mange valgmuligheter

Enten du ønsker et moderne baderomsdesign med berøringsfri teknologi eller om du foretrekker et tidløst nordisk design, er det nok av vakre bad å hente inspirasjon fra. Det er noe du ser her med våre råd, men også om du tar en titt på ulike butikker og ser hva de selger.

Det er også viktig å planlegge og se an hva som passer for deg. Det er klart at du også må ta med i betraktningen hvor stort bad du har, og hva du har råd til. Da får du nok også det beste ut av det, hvor du er fornøyd med både resultatet og summen du har brukt. Det er viktig, og følg gjerne våre råd ovenfor, enten for inspirasjon eller for dine stilvalg!

Comments Off on Hvorfor er folk så glade i baderomsdesign?