vinduslampe
Nyheter

Ute etter en ny belysningsstil hjemme?

Har du tenkt på hvor mange ting som påvirker humøret ditt, og hvordan du føler deg i en vanlig dag? Det er alltid små irritasjoner eller visse aspekter man gjerne skulle ordnet på, men som man kanskje ikke er helt bevisst på. Som for eksempel belysningen hjemme. Har du en svak eller mørk belysning så vil det påvirke humøret ditt, og kanskje til og med din mentale helse. Belysning er så mye viktigere enn bare at det skal se fint ut, og at det er fine lamper. For det kan man finne hvor som helst, men det er alltid greit å være ute etter gode alternativ, for å si det sånn. Det er faktisk ikke noe man legger merke til forskjellen på, før man kanskje har byttet ut lampene, eller bare pærene.

Og det er verdt å teste alt mulig sånn sett. Se for eksempel hva en vinduslampe kan hjelpe deg med. Først og fremst er jo designet på noe sånt veldig fint, og noe som naturligvis hjelper. Men om man gjør det på en riktig måte kan det utgjøre stor forskjell. Her snakker vi om selve lampen, for pæren er et kapittel i seg selv. Er du ute etter pærer for mer komfortabel belysning ta gjerne en titt på Philips Hue, eller ZigBee.

Men da det er snakk om lampene så har vinduslamper en stor fordel. Noe som er at de er enkle, ukompliserte, og gir dermed akkurat så mye lys og så god spredning som du behøver. 

Gjør deg selv en tjeneste

Det er alltid litt vanskelig å velge når det kommer til slike ting. Det som er greit å vite om vinduslampe er at selv om det har ordet vindu i navnet, så må du ikke automatisk plassere det ved et vindu. Faktisk er det noe mange ikke gjør, for det er selve stilen de fleste vil ha. Det er enkelt og minimalistisk. Det henger en enslig kabel fra taket, eller som du kan plassere hvor du vil. Ofte er det ingen ramme rundt pæren eller noe, men det kan det være. Det kommer jo an på hvem som har designet produktet du ser på. 

Du kan plassere inn din egen lyskilde om du vil det, og da er det ofte LED som anbefales. Siden det ikke er noe rundt pæren som sådan, så vil også belysningen bli mye mer effektiv. Og takket være den enkle stilen så er det noe som gjør seg veldig fint mange steder i ditt hjem. Det som er så bra med det er også det at stilen passer til veldig mange typer av hjem. Fordi det er lite karakteristisk med en vinduslampe som sådan, så passer det både i et moderne hjem, så vel som i et hjem med en gammeldags slags stil.

Dette er noe som interesserer mange, naturlig nok, og vi anbefaler alle som leser å ta en titt. Gjør du det hos Lampegiganten så vil du også få all hjelpen og støtten du trenger for et godt kjøp!

Comments Off on Ute etter en ny belysningsstil hjemme?